Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar*

Kaninöron till festen eller högtiden!

1. Kaninöron på diadem2. Fluffiga och blinkande kaninöron3. Vitt glitter kanin-kit
Kaninöron på diademFluffiga och blinkande kaninöronVitt glitter kanin-kit

Kaninöron är en accessoar som kan komma till användning vid många tillfällen och de passar allt från de större till de allra minsta. Kanske har du planer på att klä ut dig eller ditt barn till en kanin under påskfirandet eller till temat på barnkalaset? Ett par kaninöron kan fullborda hela din outfit, speciellt om du dessutom har kaninsmink i ansiktet.  

Det finns väldigt många olika modeller av kaninöron i olika färger och material. Därmed har du en stor chans att hitta en modell som passar just dig! 

Användning av kaninöron 

Ett par kaninöron är någonting som alltid kan vara bra att ha hemma för många olika typer av tillfällen. Det är speciellt ett bra alternativ för dig som har barn. Barn älskar att klä ut sig och ett par kaninöron kan vara ett gott alternativ att köpa till exempelvis en maskeradlåda.  

De passar även barn som ska på temakalas eller för dig som vuxen när det är dags att agera påskhare under äggjakten.  

1. Ljusblåa kaninöron med diadem 

Kaninöron på diadem är ett mycket säkert val för dig som varit ute efter ett par klassiska kaninöron som sitter på plats. De är perfekta till barnkalas med djurtema eller till dig som ska på en påskfest.  

Dessa kommer i en one-size storlek och diademet är tillverkat av plast och polyester. Kaninöronen och diademet kommer i en mycket fin ljusblå färg och med lite ansiktsmålning och en söt outfit är du klar för kalaset. Men för dig som ska på en halloweenfest passar dessa lika bra, och tillsammans med ett par vita linser eller lite blodstänk på öronen är du redo! 

2. Fluffiga och blinkande kaninöron 

Om du är ute efter en lite roligare variant av kaninöron så kan blinkande kaninöron vara någonting för dig. De finns tillgängliga i fyra olika färger – svart, rosa, gul och vit. Med dessa behöver du inga andra accessoarer. Öronen, som är fluffiga har inbyggda LED-lampor som lyser i mörkret och även denna modell kommer i en one-size storlek.  

Kaninöronen kan komma till användning vid många olika tillfällen som exempelvis barnkalas, festivaler, maskeradfester, möhippor och andra evenemang.  

3. Vitt glitter kanin-kit 

Om du är ute efter den kompletta och sofistikerade kaninlooken så kan ett glitter bunny kit vara någonting för dig. I detta kit får du med tre stycken fina glittriga tillbehör, ett par vita kaninöron, en fluga och en svans. Alla tillbehör kommer i en one-size storlek som är tillverkade i plast och polyester. Kaninsvansen med den vita fluffiga bollen går mycket enkelt att fästa baktill. 

Om du vill klä ut dig till en lyxig, glittrig kanin så är detta kit det du behöver! 

Slutligen 

Har du blivit bjuden till fest men inte vet vad du ska klä ut dig till är ett par kaninöron alltid ett smart alternativ. Detta, då du kan välja om du antingen vill använda dem som en liten accessoar om du inte vill klä ut dig i en full kostym, eller som ett perfekt tillbehör till din kanindräkt.  

Kaninöron är dessutom inte endast bundna till ett slags tema, de fungerar lika bra på maskeraden, temafesten, påskfesten eller halloweenpartyt. Genom att investera i ett par kaninöron kan du därför alltid vara redo för festen, och de kan återanvändas till flera festligheter oavsett tema eller maskerad! 

Se fler hos Partykungen

Lämna en kommentar