Studentnallar – den snygga detaljen på studenten! 

Under vårkanten börjar det planeras för årets student då gator och torg kryllar av glada och springande studenter. Vi alla känner till den vanliga traditionen, att hänga nallar och andra föremål kring den utsprungna studentens hals. Det finns ett helt hav med olika typer av studentnallar och på så sätt får du många valmöjligheter.  

Vad finns det för olika motiv och vilka föredrar du? 

Är studentnallar ett måste? 

En studentnalle är absolut inte ett måste att hänga runt den nyblivne studentens hals, men det är otroligt vanligt att studenten får ett gäng studentnallar under sitt utspring av nära och kära. En studentnalle behöver självklart inte vara just en nalle, det kan vara allt från en elefant till en flamingo.  

Du kan också hänga andra saker som en liten champagneflaska, blommor eller en kapsylöppnare. Det viktigaste är att studenten känner en uppskattning och kärlek från de som kommit för att se hen på utspringet. Se även till att du har koll på andra tillbehör som kan behövas till studenten.

Köp studentnallar second hand 

Att köpa några gosedjur som bara kommer användas vid ett tillfälle kan kännas lite onödigt. Du kan därför istället köpa studentnallar second hand och samtidigt värna om miljön. Efter utspringet kan du lämna in dem igen när det är dags att fira nästa student. Detsamma gäller om du har ett gäng studentnallar som ligger omkring i hemmet, lämna in de second hand och gör miljön en tjänst. 

En annan stor fördel med att köpa studentnallar second hand är att du sparar betydligt mycket mer pengar. En nalle kan kosta runt 25-40 kronor medan en ny kan kosta runt 100 kronor. Du får därför två flugor i en smäll, du sparar pengar och tänker på miljön.  

Gör din egen studentnalle 

Om du har köpt en liten present eller har några små gosedjur så kan du även hur enkelt som helst knyta fast ett litet band på nallen, så har du helt plötsligt skapat din egna studentnalle. Att återanvända gamla gosedjur gör att du både sparar pengar och är snäll mot miljön, det kan även bli en mycket mer personlig studentnalle om det är ett gosedjur som betyder någonting för studenten. 

Olika studentnallar 

Om du däremot vill köpa nya studentnallar eller andra presenter till studenten finns det ett helt hav av olika modeller och motiv. När du ska köpa studentnallar så gäller det dock att du är ute i god tid eftersom det är många personer som tar studenten på samma gång och därför kan de snabbt bli slutsålda.  

Det finns många olika butiker och hemsidor som säljer studentnallar, så du kan mycket enkelt beställa hem ett par och slippa gå ut i butiker och leta. 

Ett exempel av studentnallar är studentdjur . Här får du två söta hästar för ett mycket rimligt pris. Det är perfekt om du känner två personer som tar studenten samtidigt, eller kanske till tvillingar! Andra tips på fina och söta studentdjur är bland annat en studentnalle uggla , en fin studentgiraff  eller en rolig studentgroda . Det är bara att ta dig en titt på några av alla de olika modeller du kan välja mellan och du kommer garanterat hitta en perfekt studentnalle eller två.  

Om du inte känner för att just köpa och ge bort en studentnalle så finns det självklart andra roliga alternativ och välja bland. Som bland annat en tuta med studentmössa som är mycket festlig och garanterat kommer följa med på alla andra studentmottagningar! 

Ännu ett roligt alternativ är bland annat en plastplunta som nog aldrig kommer komma till bättre användning då detta verkligen är en dag att fira!  

Lämna en kommentar