Mankini – Känn dig lika snygg som Borat!

Mankini – filmklassikern och karaktären Borat var den som först introducerade den vågade bikinin för män som idag är ett populärt klädesplagg världen över. Det åtsittande badplagget lämnar inte mycket till fantasin och är en partyförhöjare och en perfekt present till någon i din närhet som vågar sticka ut ur mängden.

Mankinins uppfart – en humoristisk och vågad trend

När Borat först introducerade den limegröna mankinin var det minst lika många som rynkade på pannan som de som förstod humorn i utstyrseln. Med dess stora genomslag har mankinin idag satt prägeln på en vågad party-utstyrsel. Visst kan du använda din mankini som ett riktigt badplagg, men den används idag till större delen på temafester eller som en rolig och fräck present till någon man håller kär.

Plagget är ofta gjort av ett stretchigt och mjukt material, helt anpassat efter kroppens konturer. Dess utseende brukar ofta liknas med en tangatrosa med hängselliknande band som du trär över axlarna för hålla mankinin på plats. Då plagget är gjort i ett stretchmaterial säljs de ofta i storleken onesize (vuxenstorlek) och mankinin säljer snabbt ut på hyllorna i och med dess stora popularitet.

Idag är det inte många som missat denna humoristiska och vågade trend, och allt fler män dyker upp på fester iklädda den lilla tygbiten som både chockar och lämnar gästerna på kvällens festligheter otroligt roade.

Mankinin till fest – inget för den blyga!

Mankinin är en perfekt present till män, både unga och gamla som är lite våghalsade och som stolt vågar visa upp sin kropp. Mankinin lämnar trots allt inte mycket till fantasin. På födelsekalas med tema fräckisar kan mankinin bli en riktig succé. Den finns att köpa i flera olika färger som rosa, lila och originalfärgen limegrön och finns tillgängliga i en hel del webbutiker med kostymkläder.

Mankinin är även en perfekt klädsel till partyn med filmteman där du kan klä ut till Borat, iklädd det galna badplagget tillsammans med svart mustasch och pilotglasögon. Det blir inte svårt för gästerna på festen att gissa vem du försöker efterlikna och det kommer garanterat att leda till en hel del skratt. Du kan vara säker på att alla ögon kommer vara på dig hela kvällen, men kom ihåg – mankinin är ingenting för den blyga!

Lämna en kommentar