En snabbguide i sexleksaker

Oavsett om man lever i en relation eller lever som singel är det aldrig fel att ha ett spännande och givande sexliv. Om man vill förbättra sitt sexliv kan man kolla in vad marknaden erbjuder i form av olika sexleksaker. Det finns en mängd olika produkter välja mellan och det är inte lätt att veta vad allt är och hur dessa fungerar. Därför kommer här en liten snabbguide vad som erbjuds för både kvinnor och män.

Sexleksaker för män

Den populäraste sexleksaken för män är masturbatorer. Det är en onanihjälp som kan vibrera och massera penisen. De kan också ha ett twistmoment, alltså ett vridmoment eller ha fyllningar som till exempel beads som ska göra att de känns så naturtroget det bara går. Sedan finns det olika typer av fleshlights eller pocket pussy, en lösvagina som ser ut som en ficklampa. Dessa kan ha inbyggd vibrator eller att man kan ändra trycket i dem. 

Vidare så finns det penisförlängare och penispumpar som ska öka trycket i din egen penis. Olika penisstimulerare som man kan stryka efter penisen, penisvibratorer som gör penisen vibrerande under samlag. Olika penisringar som ökar trycket i din egen penis som förhöjer njutningen och hjälper med erektionen. Nytt på den fronten är att vissa penisringar kan styras via en app så din partner eller ett system i appen kan styra den. Det finns också olika typer av naturtrogna sexdockor. Dessa kan vara i fullstorlek eller endast i en underdelsstorlek. Man kan se testet på Lovebuddy.se. Där kan man också  läsa om de flesta olika produkterna på marknaden.

Sexleksaker för kvinnor

Den vanligaste sexleksaken för kvinnor är olika former av klitorisstimulatorer. Dessa kommer i mängder av olika former och oftast finns klitorisstimulatorer också i kombination med en dildo, alltså en löspenis. Stimulatorer kommer i mängder av olika former som till exempel ägg och butterflys. Här är marknaden stor och har man aldrig använt sig av några sexleksaker kan det vara bra att läsa olika recensioner av stimulatorerna så att man hittar rätt.

Det finns också så kallade g-punktsstavar som sägs kunna ge fontänorgasmer. Något som är mycket populärt är den så kallade “Rabbiten”. Den ger en trippel stimulans och har ofta en roterande stav och roterande kulor inuti samt en vibrerande klitorisretare. Det finns också stavar som kan ha en juckande rörelse fram- och tillbaka eller att den kan vara både vibrerande och pulserande.

Det senaste på marknaden verkar vara fjärrstyrda sexleksaker som fungerar tillsammans med en applikation där man kan låta appen överraska en eller en annan person än en själv.

Lämna en kommentar