Piratkläder till maskerad – Bli den snyggaste piraten på festen!

Att klä ut dig till pirat är ett populärt alternativ av klädsel inför en maskerad. Piratkläder kommer i många olika färger och storlekar, med accessoarer eller utan.  

Att hitta kläder till maskeradfesten eller en fest med ett specifikt tema ger dig många möjligheter till klädsel, men med ett sådant stort utbud kan det även vara knepigt att välja. Här nedan ska vi kika lite närmare på piratkläder och när de kan komma till användning! 

Få användning av din piratdräkt 

En piratdräkt kan komma till användning vid fler tillfällen än vad du tror, både för dig som vuxen och för barn. Du har säkert någon gång som barn klätt ut dig till pirat under halloween eller till ett kalas med tema. Det är faktiskt en av de dräkterna som trendar mest än idag.  

Spara piratdräkten inför nästa maskeradfest, du vet aldrig när du kan ha användning av att klä ut dig till pirat igen. Du kan exempelvis få användning för din dräkt igen vid en födelsedagsfest med Pirates of the Caribbean tema eller en annan fest med bokstavstema.

För en fest med bokstavstema kan du antingen klä ut dig till någonting som börjar på en specifik bokstav som P eller som något som börjar på den första bokstaven i ditt namn. Börjar ditt namn på P har du dessutom ännu fler tillfällen du kan använda din piratdräkt! 

För barn så är en piratdräkt så mycket mer än bara en klädsel på ett kalas eller på halloween. Maskeraddräkter är någonting de flesta barn uppskattar och du vet aldrig när de vill klä ut sig till lek. Ta fram maskeradlådan och låt ditt barns fantasi flöda! 

1. Piratdräkt vit/svartrandig Herr 

Om du letat efter en piratdräkt med flera accessoarer så kan en svartrandig piratdräkt vara någonting för dig. Vid köp av denna får du med en svart skjorta och ett par svart och vit randiga byxor. Du får också med andra accessoarer som bland annat ett bälte, stövelöverdrag och en bandana.

Med denna dräkt kommer du göra succé på festen! Komplettera gärna även denna dräkt med ett piratsvärd och lite svart kajal.  

2. Röd/Brun Maskeraddräkt Dam 

Denna piratdräkt är perfekt för dig som ska iväg på en halloweenfest. Vid köp av denna får du med en vit och brun topp med knytning i fram. Du får även med en mörkröd kjol som går perfekt ihop med toppen.  

Piratdräkten kommer i storlekarna small medium och large, den kommer även med ett gäng accessoarer, bland annat en trekantig brun pirathatt. Med denna dräkt kommer du lätt vara den snyggaste piraten på dansgolvet!  

3. Mördarpirat Barn Maskerad 

Självklart ska den minsta också klä ut sig till en pirat! Då kan en mördarpirat dräkt vara ett perfekt alternativ. Vid köp av denna snygga piratdräkt får du med en vit tröja med en fastsydd brun väst på. Du får även med ett par svart och röd randiga pirat byxor som går hand i hand ihop med tröjan.  

Denna piratdräkt kommer i tre olika storlekar vilka är small, medium och large. Utöver det så får du även med ett par accessoarer i form av ett bälte, en bandana och en piratlapp över ögat. Här får du med allting för en komplett piratlook. Perfekt för bus eller godis rundan eller halloweenfesten med kompisar! 

Lämna en kommentar